Tog fra Oslo til Trondheim

Skal du med tog fra Oslo til Trondheim er det et par alternativer. Det ene er å ta Dovrebanen, da går du på toget i Oslo og sitter på helt til Trondheim. Det andre alternativet er å ta tog til Hamar og så gå på Rørosbanen her. Toget over Rørosbanen går til Trondheim.

Dovrebanen og Rørosbanen

Reisetiden med Dovrebanen er ca. 6,5 timer. Og det ligger i navnet, Dovrebanen går over Dovre. Dombås er ett av stoppestedene. Fra Dombås kan du ta Raumabanen til Åndalsnes. Toget på denne banen driftes av SJ Nord. Fra Åndalsnes kan du ta buss videre til Ålesund.

Pr. sommeren 2022 driftes Dovrebanen av SJ Nord. Togtider for banen finner en hos sj.no. Det samme gjelder også Rørosbanen.

Fakta, historikk og muligheter for Dovrebanen finner en hos jernbanedirektoratet.no. Banenor har en fin oversikt over stasjoner og kart for Dovrebanen, det samme gjelder også for Rørosbanen. I begge tilfeller må en klikke Se kart for å få opp zoombart kart som viser togstrekningen og -stasjoner.

Se lenger ned på sida for lenker til andre viktige togtider, togbaner, togstasjoner og toglinjer.

Vy togtider NSB togtider Gjøvikbanen Oslo - Trondheim Oslo - Kristiansand Tog Oslo S Er toget i rute? Oslo - Bergen Moss - Oslo Moss - Fredrikstad Tog til Ålesund

vipps
etog.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern