Vy togtider, rutetider for Vy sine tog

Vy har sin egen reisplanlegger for å finne togtider. Men ønsker du en oversikt over Vy sine togstrekninger kan du klikke deg inn på Vy sin side for rutetabeller.

Vy togtider - rutetabeller for Vy sine tog

I tillegg til å kjøre tog mellom stasjoner i Norge kjører Vy også til Gøteborg i Sverige. Som nevnt et annet sted er den mest trafikkerte toglinjen den som går mellom Asker og Lillestrøm. Denne toglinjen finner du da øverst og har rutenummer L1. L2 går mellom Stabekk og Ski, via Oslo S. L3 er Gjøvikbanen, som går mellom Oslo S og Gjøvik, via Nittedal. Nevnte tog til Gøteborg har rutenummer R20 og går via Halden. Kjente stopp her er Moss, Fredrikstad og Sarpsborg.

Vy kjører også regiontog, såvel som lokaltog. Vy har en side hvor du kan laste ned linjekart over Vy sine togstrekninger i Norge og linjekart for Oslo.

Mer info om togtider for Norge finner du på etog.no. Her er dog et par eksempel:

- Drammen er et knutpunkt hva angår tog. Herfra kan du reise både vest, sør og østover, og mange av togene som går i disse retningene har Oslo som utgangspunkt. - Togtider for Østlandet som omfatter Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Telemark, Innlandet og Drammen i Buskerud.

Se lenger ned på sida for lenker til andre viktige togtider, togbaner, togstasjoner og toglinjer.

Vy togtider NSB togtider Gjøvikbanen Oslo - Trondheim Oslo - Kristiansand Tog Oslo S Er toget i rute? Oslo - Bergen Moss - Oslo Moss - Fredrikstad Tog til Ålesund

vipps
etog.no er en Nord-Troms Web produksjon
Retningslinjer for personvern