Norge


etog.no

Tog og togtider for Norge


Skal du ta tog til eller fra Norge finner du muligens riktige togtider for Norge her.
.

NSB togtider

NSB heter nå til dags Vy, og flere av togbanene er konkurranseutsatte. Så skal du reise med tog kommer det an på hvilken bane du skal reise med - om du da skal reise med Vy, SJ eller Go-Ahead. SJ kjører for eksempel mellom Oslo og Trondheim, og Go-Ahead kjører mellom Oslo og Kristiansand. Vy melder at de er operatører på all togtrafikk på Østlandet i tillegg til Bergensbanen, Vossebanen og Flåmsbana.

Tog i Rogaland

Lenker til rutetider for tog i Rogaland. Sørtoget og Jærbanen er stikkord her.

Tog og togtider for Nord-Norge

Nordlandsbanen og Ofotbanen er de to togbanene som finnes. Saltenpendleren går langs Nordlandsbanen mellom Bodø og Salten.

Tog til Møre og Romsdal

Toget til Møre og Romsdal går langs Raumabanen og ender opp på Åndalsnes.

Togtider Drammen

Drammen er et knutpunkt hva angår tog. Herfra kan du reise både vest, sør og østover, og mange av togene som går i disse retningene har Oslo som utgangspunkt.

Togtider Østlandet

Togtider for Østlandet som omfatter Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Telemark, Innlandet og Drammen i Buskerud.

Togtider Sørlandet

Skal du reise med tog til eller på Sørlandet, som er Agder, så finner du lenker til togtider her. Sørlandsbanen er i så måte et kjent begrep, og toget kalles sørtoget.

Tog til Lofoten

Nei, du kan ikke reise med tog til Lofoten. Se tog til Narvik eller Bodø, stasjonene i disse byene er de som er nærmest Lofoten.

Flåmsbana

Reiselivsmagasinet Lonely Planet Traveller har kåra Flåmsbana til verdas beste togreise. Flåmsbana er et sidespor til Bergensbanen og går mellom Myrdal stasjon og Flåm. Vy gir oss togtider.

Tog Innlandet

Skal du reise med tog på Østlandet finner du lenker til rutetider hos eTog.no. Lenker til flere togruter for Østlandet, som består av fylkene Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold m.fl. og byer som Drammen, Fredrikstad, Hamar osv.

Tog Oslo

eTog.no gir oss lenker til togruter for Oslo. Nede på siden finner du lenker til flere togruter for Oslo.

Oslo S - Stockholm

Rutetider for tog mellom Oslo S og Stockholm finnes ikke, for pr. juli 2022 ser det ikke ut til å gå direktetog mellom disse byene. Så her kan en bruke Vy sitt reisesøk, evnt. sjekke hos sj.no om det finnes andre alternativer der.

Vy togtider - NSB rutetabeller

NSB er gått over i historien. Nå er det Vy, Go-Ahead og SJ NORD som gjelder. Vy har sin egen reiseplanlegger for å finne togtider. Les mer om Vy sine tog her. Presentert av iTog.no.

Oslo - Halden - Gøteborg

Rutetabell fra Vy for strekningen Oslo - Halden - Gøteborg. Toget stopper bl.a. i Ski, Moss, Fredrikstad og Sarpsborg. Rutetabellen er R20 hos Vy, i skrivende stund.
Tog og togtider for for andre steder i Norge:

Agder, Akershus, Arendal, Asker, Bergen, Bodø, Bærum, Drammen, Fredrikstad, Halden, Harstad, Innlandet, Kristiansand, Larvik, Lofoten, Møre og Romsdal, Nord-Norge, Nord-Troms, Nordland, Norge, Oslo, Rogaland, Romerike, Sandefjord, Sandnes, Sarpsborg, Skien, Stavanger, Sørlandet, Telemark, Troms, Tromsø, Trondheim, Trøndelag, Vestfold, Vestland, Østfold, Ålesund

vipps til nord-troms web: 508077
Lyngsalpene
Jiekkevarre, Lyngen
   om | været | bilder | turguide | kart
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023